Kantong keusik kuat

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Kantong keusik anu diteken kami ditingkatkeun dumasar kana kantong pasir Strongman kami. Éta tiasa langkung saé pikeun nyegah kantong pasir anu kuat muka zipperna ngabeledug. Langkung kuat! Fungsina sami sareng kantong pasir Strongman. Anjeun tiasa ngarangkul, murag, ngalih ... latihan nganggo beurat beurat. Éta tiasa ngagentos bal sareng batu anu gedé, sareng éta tiasa gampil diangkut.
Strongman Sandbags tiasa dikosongkeun teras dieusian deui di gym, lapangan, taman, sareng sajabana, éta fungsina salaku alat latihan Strongman anu unik pikeun para atlit tingkat tingkatan naon waé. Teu aya larangan pikeun tempat latihan gim. Éta tiasa dieusian ku bahan anu béda pikeun nyaluyukeun beurat, sapertos keusik, kerikil, tuangeun ......
Kantong keusik diteken didamel tina 1050D Cordura, nilon 100%, ritsleting YKK, dilapis dua, benang anu kuat sareng 3 jahitan. Unggal Sandbag ngagaduhan kantong pangisi internal sareng ritsleting sareng panutupan pancing-na-loop-mastikeun bahan pangisi tetep ngandung pinuh nalika anjeun ngalaksanakeun rézim anjeun. Aya gagang leutik 2 pcs dina corong pembukaan, anjeun tiasa muka pikeun ngeusian matéri kalayan gampang.
Bobot anu tiasa dimuat tina Strongman Bag gumantung kana kapadetan sareng ukuran média anu dianggo. Média tangtu tiasa nyababkeun beurat sakabéh kantong langkung ageung tibatan atanapi kirang tina kapasitas beurat anu diproyeksikeun. Kusabab sipat lawon sareng panggunaan anu diarahkeun, kantong Strongman tiasa ngalegaan tina waktos ku panggunaan. Salaku tambahan, kantong ieu henteu dieusian.

Spésifikasi:
1. Warna: hideung, beureum, tentara héjo, biru, konéng, coklat, camo lampu, camo poék.
2. Bahan: 1050D Cordura, 100% nilon. YKK seleting
3. Dimensi: 41 diameter atanapi 16 "
4. Ukuran Custom: 20kg-200kg, 50lb-400lb
5. Diwangun-Dina Filler Kantong
6. Tutup Ritsleting sareng Kait-na-Loop
7. (Bahan Eusian Teu Kalebet)
8. Logo khusus pikeun qty naon waé, sapertos 1pc henteu kunanaon.
9. ngalakukeun percetakan logo, logo sulaman, logo jahit.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali