Gebang Karung

Pedaran pondok:


  • :
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Feed Sacks urang mangrupikeun vérsi anu énggal pikeun nerapkeun dina pertandingan Kaulinan. Rarancangna parantos sababaraha kali ditiru mangtaun-taun, karung pakan didamel tina 1050D Cordura 100% nilon kantong Konstruksi nganggo gagang nilon anu dilingkupkeun, jahitan tilu-jahitan anu diperkuat, sareng pembukaan corong-pangisi urang pikeun ngeusian anu gampang, tepat.

    Sakumaha ditingali dina Kaulinan, cekelan panjang, gampang dicekel feed Sack ngamungkinkeun atlit gancang milih beurat sareng ngayunkeun épisién dina sirah atanapi sakitar beuheung kana posisi bawa. Titik-titik dimana gagangna patepung sareng juru kantong dikuatkeun ku nilon wéb, sareng ritslét ngagaduhan panyokong poliurétana sareng panutup pikeun ningkatkeun kalenturan, nutup tumpahan, sareng nyegah kontak langsung sareng tonggong pangguna. Hasilna nyaéta kantong keusik anu duanana gampang diatur sareng nyaman dijalankeun. Éta ogé cocog pikeun gerakan squatting, thrusters, clean and press, sareng seueur deui.

    Gebang Karung dina tilu ukuran: 50lb, 100lb, 150lb

    Punten perhatoskeun: Kapasitas beurat di luhur ngarujuk kana sakitar beurat max nalika dieusi keusik muter garing. Beurat maksimal bakal bénten nalika nganggo bahan pangisi anu sanés. Palanggan anu milih pikeun nambihan urutan pangeusi karét remah kami kana urutanna. Salaku tambahan, kantong ieu henteu dieusian.

    Spésifikasi:
    1,1050D Cordura 100% bahan nilon, seleting YKK.
    2. cecekelan nilon dilapis, dijilid jahitan triple-stitched, corong-filler bubuka.
    3. tilu ukuran: 50lb, 100lb, 150lb
    4. logo khusus pikeun 1pc.
    5. logo sulaman, logo jahit, logo percetakan panas, logo percetakan sayogi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali