Nanganan kantong keusik Strongman

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Kantong keusik gagang kami didamel dumasar kana kantong pasir anu kuat, kami ningkatkeun desain supados langkung gampang. Desain anyar ieu ngajantenkeun gagang kantong pasir anu kuat ngagaduhan sababaraha fungsi kantong kakuatan. Anjeun tiasa nanganan, angkat, mindahkeun kantong pasir anu kuat kalayan gampang. Tas Kantong tiasa dikosongkeun teras dieusian deui di gym, lapangan, taman, sareng sajabana, éta fungsina salaku alat latihan Strongman anu unik pikeun para atlit tina sagala tingkatan pangalaman.
Handle Strongman Sandbags sayogi dina ukuran 50lb-150lb, anjeun tiasa milih ukuran sakumaha anu anjeun peryogikeun. Éta tina bahan nilon 1050D Cordura 100%, seleting YKK. Unggal Sandbag ngagaduhan kantong pangisi anu misah sareng ritsleting tambahan sareng panutupan hook-and-loop-mastikeun bahan pangisi tetep dikandung nalika anjeun ngalaksanakeun regimen anjeun. Muka cangkang kantong pasir anu kuat sareng ritsleting YKK, éta tiasa nyegah kantongna peupeus.
Punten Catet: Bobot anu Kantong tina Strongman Bag gumantung kana kapadetan sareng ukuran média anu dianggo. Média tangtu tiasa nyababkeun beurat sakabéh kantong langkung ageung tibatan atanapi kirang tina kapasitas beurat anu diproyeksikeun. Kusabab sipat lawon sareng panggunaan anu diarahkeun, kantong Strongman tiasa ngalegaan tina waktos ku panggunaan. Salaku tambahan, kantong ieu henteu dieusian.

Spésifikasi:
1. Warna: hideung, beureum, tentara héjo, biru, konéng, coklat, camo lampu, camo poék.
2. Bahan: 1050D Cordura, 100% nilon. YKK seleting
3. Dimensi: 41 diameter atanapi 16 "
4. Ukuran Custom: 50lb-150lb.
5. Kantong ngeusian misah.
6. Tutup Ritsleting sareng Kait-na-Loop
7. (Bahan Eusian Teu Kalebet)
8. Logo khusus pikeun qty naon waé, sapertos 1pc henteu kunanaon.
9. ngalakukeun percetakan logo, logo sulaman, logo jahit.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali