Tugas beurat pasir-A

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Kantong keusik beurat kami dirarancang pikeun alat latihan fungsional pikeun kakuatan, AC, sareng pagawéan cekelan: jalma kuat, MMA, sareng favorit pasukan khusus. Anggo di jero rohangan atanapi di luar, pikeun latihan atanapi persaingan; simulate stonelifting dina format anu langkung merenah.
Kantong keusik beurat didamel tina 1050D Cordura 100% nilon, zipper YKK, utas anu kuat nganggo 3 jahitan. Cangkang buleud sareng kantong pasir masing-masing nilon anu kuat.
Awét, katingali, sareng gampang dianggo, unggal kantong ukuran nyukuran beurat keusikna pinuh, sareng tiasa dieusian naon waé tina lapis atanapi jarami dugi keusik, gumantung kana sabaraha beuratna sareng jenis anu anjeun pikahoyong.
Kabuktosan dina kontes Man Terkuat sadunya, ogé di garasi sareng gim di seluruh dunya.
Spésifikasi:
1. Bahan paling kuat 1050D Cordura 100% nilon, seleting YKK.
2. Ukuran: 40-70kg , 70-100kg , 100-130kg atanapi ukuran khusus.
3. Utas kuat 3 jahitan, sareng hiji lapisan 1 pc.
4. Alat latihan fungsional anu superb pikeun kakuatan, AC, sareng padamelan Pakem.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali