Keusik ketel

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Kettlebell keusik kami didamel tina 1050D Cordura 100% bahan nilon, ritsleting YKK dina cangkang pikeun nguatkeun nutupna. Filler nyaéta velcro pikeun nutup, kalayan benang anu kuat 3 dijahit.
Anjeun tiasa nyandak latihan kantong keusik kettlebell dimana waé, idéal pikeun jalan-jalan atanapi latihan di bumi. Laksanakeun ayun, jongkok, pencét, tarik, get-up sareng seueur deui sareng keusik kettlebell. Dijieunna tina bahan kanvas anu teu aya cimata, ringan, gampang dibawa. Desain langkung tangguh pikeun latihan luar anu langkung tangguh
beurat keusik kettlebell tina 0 dugi ka 45 pon, bahan bahanna tiasa pasir, kécap, bubuk beusi sareng nasi.
TEU dirancang pikeun SLAMMING
Pakem ergonomis ngajantenkeun latihan raos raoseun.
Sampurna pikeun latihan di jero ruangan, tong hariwang ngeunaan rengat ubin lantai
kapadetan pangeusi anu digunakeun bakal mangaruhan beurat max tina kantong.
Buka baju Kettlebell Sandbag, buka seleting YKK teras kaluaran kantong pangisi. Tuang keusik langsung kana kantong keusik ketel.
Eusian ku jumlah pasir anu dipikahoyong. TEU NGAGALANG.
Tutup velcro sareng zipper.
Ngamankeun seleting sareng nyorong handapeun gagangna. Entong ngadamel ritsleting muka Nalika NGABDUNG.

Spésifikasi:
1: bahan panguatna, bahan 1050D Cordura 100% nilon, seleting YKK, langkung awét.
2. benang anu kuat 3 dijait. nguatkeun.
3. cecekelan ergonomis ngajantenkeun latihan nyaman
4. pangeusi masing-masing ku velcro.
5. Warna: hideung, beureum, tentara héjo, coklat.
6. Logo khusus pikeun kantong 1pc
7. Naha logo sulaman, logo jahit, logo percetakan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali