Kuat ngalungkeun kantong

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Kantong lémparan jelema anu kuat nyaéta desain pikeun ngalungkeun latihan, anjeun tiasa nganggo éta pikeun miceun jauh-jauh atanapi malédogkeun leupaskeun langkung luhur. Laksanakeun latihan pikeun acara "Bag Over Bar" di Strongman klasik, sareng ayeuna aya kanggo umum pikeun kahiji kalina.
Kantong lémparan Strongman didamel tina 1050D Cordura 100% nilon, bahan anu kuat pisan, lapisan dobel, benang anu kuat sareng 3 jahitan, lapisan pelapis ku corong muka ngaput velcro dobel, ritslét linggih dina luhur kantong anu sahandapeun gagangna, sareng pangeusi corong aya dina zipper éta. Ieu mastikeun ngawadahan ajeg tina bahan eusian bari ngamungkinkeun pikeun gampang, pangaluyuan beurat anu tepat. Ganda velcro nganggo ritsleting YKK tiasa nyingkahan teundeun bahan nalika ngalatih. Fitur-fitur ieu ngajantenkeun garansi kantong lémparan anu langkung lami tibatan sanbés kabugaran normal sanés. Lempar kantong lémparan nyaéta bahan karét kalayan panutup antiskid.

Kauntungan pikeun ngalatih sareng kantong lémparan anu kuat:
 Ningkatkeun kakuatan dina otot awak handap: glutes, quad sareng anak sapi.
 Ningkatkeun kakuatan dina extensor tonggong sareng otot inti sanésna pikeun mindahkeun kakuatan ti handap ka awak luhur.
 Ningkatkeun koordinasi aktivasina otot nalika mindahkeun tina gerakan awak handap ka luhur pikeun ngamaksimalkeun kakuatan.
 Ngaronjatkeun triple extension tina cangkéng, tuur sareng ankles pikeun gancang sprinting sareng jumping, ningkatna gancang sareng luncat nangtung anu langkung luhur.
 Ningkatkeun hubungan antara awak handap sareng luhur sahingga anjeun tiasa kuat sareng stabil dina suku anjeun nalika ngalakukeun gerakan awak luhur anu kuat.
 Nyiapkeun awak pikeun latihan inténsitas awak anu luhur sareng ngabeledug.
Sakumaha digunakeun dina kompetisi USS / resmi Strongman / Ultimate Strongman / Giants Live kompetisi.

Spésifikasi:
1. Warna: hideung, beureum, tentara héjo, biru, konéng, coklat, camo lampu, camo poék.
2. Bahan: 1050D Cordura, 100% nilon. YKK seleting.
3. Dimensi: 30,5 diaméterna.
4. ukuran: 75lb
5. Karét gagang nganggo sampeu antiskid ngalangkunganana.
6. pisi pangisi kalayan bukaan corong.
7.be dikirimkeun kantong kosong tanpa ngeusian bahan.
8. logo khusus kanggo qty, sapertos 1 pc henteu kunanaon.
9.bisa ngalakukeun logo sulaman, logo percetakan, logo jahit.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali