band

Pedaran pondok:

departemen kontrol kualitas luhur sareng pusat sevice, jsb departemen kontrol kualitas luhur sareng pusat sevice, jsb departemen kontrol kualitas tinggi sareng pusat sevice, jsb departemen kontrol kualitas tinggi sareng pusat sevice, jsb departemen kontrol kualitas tinggi sareng pusat sevice, jsb. kadali kualitas luhur


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • 111: 1122
  • 222: 3333
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Unggal anggota tunggal ti tim panghasilan efisiensi ageung kami ngahargaan kahoyong konsumén sareng komunikasi perusahaan pikeun. Kami sanggup ngalakukeun anu cocog pikeun minuhan nyukupan nyalira! Organisasi kami nyetél sababaraha departemén, kalebet departemén manufaktur, jurusan penjualan, departemen kontrol kualitas luhur sareng pusat sevice, jsb.

    Spésifikasi
    Tipe Faucet Faucets Tilelep Mandi,
    Jenis Instalasi Centerset,
    Liang instalasi Hiji liang,
    Jumlah Pakem Pakem Tunggal,
    Bérés Ti-PVD,
    Gaya Nagara,
    Laju Aliran 1,5 GPM (5,7 L / mnt) maks,
    Tipe klep Klep Keramik,
    Saklar Tiis sareng Panas Leres,
    Diménsi
    Sakabehna Jangkungna 240 mm (9,5 "),
    Jangkungna Spout 155 mm (6,1 "),
    Panjang Muncang 160 mm (6,3 "),
    Puseur keran Liang Tunggal,
    Bahan
    Bahan Awak Faucet Kuningan,
    Faucet Spout Bahan Kuningan,
    Bahan cecekelan keran Kuningan,
    Émbaran Asesoris
    Klep kaasup Leres,
    Solokan kalebet Henteu,
    Beuratna
    Beurat Bersih (kg) 0,99,
    Beurat pengiriman (kg) 1.17,

     

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali