Kantong cacing ngeusian keusik

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Kantong cacing Strongman dirancang dumasar kana kantong ngeusian karét cacing. Jalma-jalma tiasa gampang mendakan bahan-keusik pangisi kanggo ngeusian beurat, kantong cacing anu kuat kalayan diaméter pasir langkung alit tibatan kantong cacing ngeusian remah karét. Fungsi latihan sanésna sami sareng kantong cacing sareng remah karét. Kantong pasir cacing anu langkung kuat dianggo pikeun nguji kakuatan, ketahanan, komunikasi sareng kerja sama tim, naon waé kalemahan di daérah mana waé pasti bakal kapendak langkung lami sareng langkung capé anjeun janten。
Versi jalma tina Cacing damel debutna dina persaingan, sareng diadaptasi tina cacing asli 6-Jalma, cacing 5person, cacing 4 jalma, cacing 3person, cacing 2person. Anjeun tiasa milih ukuran mana anu anjeun pikahoyong. Kantong pangisi ngagaduhan kantong anu langkung alit sareng kantong ageung. Kantong éta mangrupikeun konstruksi anu sami sareng lapisan pasir anu kuat.
Pirang-pirang jam ngerjakeun katepatan unggal Cacing anu dijait tangan — sadayana didamel nganggo kualitas 1050D Cordura 100% NYLON, YKK ZIPPER. Konci pikeun desain-sareng tantangan salaku alat latihan multi-atlit-nyaéta sebaran beurat badan anu henteu rata. Cacing ngagaduhan silinder diaméter 21cm sareng cangkang luar sareng pangisi internal anu bénten ukuranana. Aya kantong pangisi 25kg, kantong pangisi 20kg, sareng tambahan kantong pemisah 15kg. Buang kana cangkang kantong cacing, sareng tiasa nyaluyukeun beurat sakumaha anu anjeun peryogikeun.
Sadaya kantong pangisi kalebet sistem dobel-konci anu aman, ngagabungkeun panutupanana ritslé sareng tutup pancing-na-loop pikeun nyegah tumpahan mana waé nalika tim anjeun masih gerak. Kapal Cacing dibongkar pikeun ngirit biaya pengiriman, tapi tiasa gampang diatur kanggo dianggo dina sababaraha menit.

Spésifikasi:
Cangkang kantong 1.Worm didamel tina 1050D Cordura 100% NYLON, YKK ZIPPER. Kantong pangisi didamel tina 1000D Cordura 100% nilon, zipper YKK, lapisan ganda.
2. Warna: beureum, hideung, tentara héjo, coklat.
3. Ukuran: kantong cacing 2person, kantong cacing 3person, kantong cacing 4person, kantong cacing 5person, kantong cacing 6person. Diaméter normal 21cm. Atanapi disesuaikan.
4.Dipasang kantong cacing kosong pikeun ngahémat biaya pengiriman.
5. logo Custom pikeun qty nanaon.
6. logo sulaman, logo percetakan panas, logo jahit, logo percetakan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali