Tentang Kami

Rizhao Feiqing International Trade Co., Ltd. aktipitas produksi sareng penjualan barang-barang olahraga sareng alat kabugaran, perdagangan impor sareng ékspor
Rizhao Feiqing International Trade Co., Ltd. aya di Rizhao, jangjang buntut Semenanjung Shandong sareng ibukota olahraga cai. Dina tujuh taun ka pengker, kami parantos nyayogikeun palanggan kalayan produk anu saé, dukungan téknis sareng layanan saurna jual anu saé.

 

Perusahaan urang utamina nguruskeun alat-alat kabugaran, barang olahraga, produk plastik, produk stainless steel, perangkat keras sareng alat-alat listrik, produk kai sareng tekstil jarum Penjualan pakean, sapatu sareng topi, perlengkapan kantor sareng bahan komputer; impor sareng ékspor barang biasa (kacuali anu dilarang ku undang-undang sareng peraturan, sareng anu dibatesan ku undang-undang sareng peraturan ngan ukur tiasa dioperasikeun nganggo lisénsi) (pikeun proyék-proyék anu kedah disahkeun numutkeun hukum, urang ngan ukur tiasa ngalaksanakeun kagiatan bisnis kalayan persetujuan departemén anu aya hubunganana).

 

%

Pamasaran

Kami gaduh produk anu saé sareng penjualan profesional sareng tim téknis. Ayeuna, aya 20 urang dina tim. Perusahaan urang kagolong kana industri perusahaan alat-alat Kaséhatan Awak Rizhao, upami anjeun resep kana produk sareng jasa perusahaan kami, ngarepkeun pesen online anjeun atanapi nelepon konsultasi