FAQs

Naha anjeun ngagaduhan jumlah minimum order?

Leres, urang meryogikeun sadayana pesenan internasional ngagaduhan jumlah minimum order anu lumangsung. Upami anjeun milari jual deui dina jumlah anu langkung alit, kami nyarankeun anjeun parios halaman wéb kami

Naha anjeun tiasa nyayogikeun dokuméntasi anu aya hubunganana?

Leres, urang tiasa nyayogikeun seueur dokuméntasi kalebet Sértipikat Analisis / Kasaluyuan; Asuransi; Asal, sareng dokumén ékspor sanés anu diperyogikeun.

Naon jinis metode pamayaran anu anjeun tampi?

Anjeun tiasa mayar kana rekening bank kami, Western Union atanapi PayPal:
Deposit 30% sateuacanna, kasaimbangan 70% ngalawan salinan B / L.

Naon jaminan produkna?

Kami ngajamin bahan sareng padamel urang. Komitmen kami pikeun kapuasan anjeun sareng produk kami. Dina garansi atanapi henteu, éta budaya perusahaan urang pikeun ngungkulan sareng ngabéréskeun sadaya masalah palanggan kalayan kapuasan sadayana

Kumaha upami biaya pengirimanna?

Biaya pengiriman barang gumantung kana cara anjeun milih kéngingkeun barangna. Express biasana cara anu paling gancang tapi ogé paling mahal. Ku seafreight mangrupikeun jalan kaluar anu pangsaéna pikeun jumlah anu seueur. Persis ongkos momotan kami ngan ukur tiasa masihan anjeun upami urang terang detil jumlah, beurat sareng cara. Mangga wartosan kami pikeun inpormasi salajengna.