KOTAK PLYO LEMBUT

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Milarian salah sahiji peralatan latihan anu paling saé pikeun latihan aérobik di pasar? Milarian anjeun bérés sareng latihan anu ekstrim anjeun dimimitian ku kotak PIPéometrik Foam Fitness 3-in-1 Portabel Foam Fitness. Kotak Feiqing Fitness pro-duty Foam Plyometric Box mangrupikeun parangkat serbaguna anu anjeun peryogikeun pikeun maksimalkeun kamampuan jumps box, push-up box, dips, step up, sareng seueur latihan kreatif anu sanés. Anggo éta dina latihan latihan silang, garasi anjeun, atanapi gim pikeun kéngingkeun latihan aérobik sapertos anu saacanna. Upami latihan langkung gampang di sisi 20 ", kantun muterkeun kotak kanggo nambihan 4" - 10 ". Ieu maksakeun anjeun luncat langkung luhur sareng ngaduruk langkung seueur kalori bari ningkatkeun vertikal anjeun! Buleud ieu diwangun tina busa kapadetan tinggi sareng diwangun salami waktos-waktos latihan kabugaran anu lami.

Teu aya Majelis anu diperyogikeun: Kalayan kotak pétrométri ieu, henteu diperyogikeun majelis. Tarik kaluar tina bungkus sareng siap angkat sakumaha anjeun ayeuna. Kalayan desain saderhana tapi éfisién, waktosna pikeun nyandak latihan anjeun ka tingkat salajengna.

Kotak plyo busa urang didamel tina panutup PVC sareng seleting YKK, ngeusian kotak kai sareng busa EVA. Kami ogé tiasa ngadamel EPE sareng busa kapadetan tinggi, beurat per set tiasa disaluyukeun.

FITUR:
- Pro-duty firm foam + konstruksi kotak kai.
- Bahan lemes ngabantosan nyegah cilaka.
- Slip permukaan bébas.
- Henteu kedah majelis.
beurat -customized

Buleud Plyometric Foam cekap cekap pikeun ngalaksanakeun gerakan péometrik, tapi cukup lemes jantenna henteu bakal nganyenyeri hérang anjeun upami anjeun sono.

SPESIFIKASI:
- Jangkungna Sakabéh: 20-in.
- Sakabéh Lebar: 24-in.
- Panjang Sakabéh: 30-in.
- Bahan: PVC + WOODEN BOX + EVA FOAM OR EPE + foam density luhur.

PENTING: Kotak Plyo Foam TEU kedah dianggo dina lantai lemes (kai, beton lemes, ubin, jst).

Inti kotak kai kalayan busa EVA anu langkung lemes dina sadaya 6 sisina ditutupan ku vinil anu beurat.
Buleud ogé tiasa dianggo pikeun atlit anu damel dina ningkatkeun bojong jongko na atanapi pikeun atlit anu peryogi isyarat taktil pikeun diajar dimana posisi handap anu sampurna bakal tanpa ngabongkar ranté posterior.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali