Pelat beurat karét

Pedaran pondok:


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Pelat bemper pikeun kabugaran gim

    Pelat Bumpers kami nawiskeun gim pikeun gaya-varian anyar tina jajaran piring Echo hemat biaya kami.
    Sadaya ukuran pelat ngukur diameter IWF-standar 450mm sareng ngagaduhan kasabaran tina beurat anu diklaim.
    Bumpers tiasa ngalayanan atlit sacara andal di gim garasi, atanapi ngabantosan anu ngagaduhan gim pikeun ngirit artos ngalengkepan ruang beurat sakola atanapi fasilitas latihan skala gedé.
    Pelat bemper didamel tina karét kapadetan tinggi sareng sisipan stainless steel padet anu tiasa nahan tetes berulang sareng bouncing minimal
    Unggal pelat bemper ngagaduhan cincin jero sareng diaméter 2 "sareng cocog sareng barbel kabugaran, bar dumbbell atanapi sled kalayan diameter 2"
    Unggal pelat bemper warna disandi pikeun gampang idéntifikasi sareng dilabélan dina boh lbs sareng kgs
    PENTING - Pelat 10lb tiasa ngabengkokkeun nalika murag SORENG bari dina barbel
    10 pon piring henteu didesain kanggo dianggo nyalira. Pikeun ngadamel sadaya pelat diaméterna sami, sadaya pelat standar 10 pon ipis, janten bakal ngabengkokkeun upami anjeun nganggo nyalira. Ieu bakal ngarusak 10 pon piring anjeun.
    Pelat bemper, atanapi ngan ukur bemper, mangrupikeun pelat beurat ukuran Olimpiade anu didamel tina karét kandel, padet pikeun tujuan ngamungkinkeun palang anu dimuat tiasa lungsur kalayan aman tanpa résiko ngarusak platform angkat anjeun, pelat éta nyalira, atanapi lantai.

    Spésifikasi:
    1) 2 "diameter cincin jero
    2) Total diaméterna: 45cm
    3) Ukuran: 5kg, 10kg, 15kg, 20kg, 25kg, 10lb, 15lb, 25lb, 35lb, 45lb
    4) pelat karét kapadetan tinggi
    5) sisipan stainless steel padet
    6) Warna : hideung, kulawu, héjo, konéng, biru, beureum.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali