kantong kakuatan

Pedaran pondok:


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • 111: 1122
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Kantong keusik Pelatihan Anu Ditimbang nganggo gagang

    Kantong keusik nganggo cangkang luar sareng kantong pangisi anu dirancang nganggo tambahan-kuat, tahan cai 100% nilon 1050D cordura sareng bertulang 3 kali jahitan. Hal ieu ngamungkinkeun aranjeunna pikeun dipencet atanapi kadorong ka sagala arah tanpa ripping. Anjeun ogé tiasa milih pangisi 1pc atanapi pangisi 2/3 pikeun ngaluyukeun beurat.

    Kantong keusik wéb urang tiasa dilakukeun kalayan gagang 8/7/6/4 di sakuliling cangkang; anjeun tiasa custom sakumaha anu anjeun pikahoyong, langkung milih tibatan kaseueuran kantong listrik di pasar. Sababaraha pilihan cekelan masihan anjeun kabébasan pikeun nedunan ratusan latihan latihan kantong keusik anu épéktip pisan.

    anjeun tiasa nyaluyukeun beurat kantong sandal taktis pikeun cocog sareng tingkat kabugaran anjeun. Kantun nyabut kantong pangisi pikeun résistansi anu ngirangan, atanapi nambihan langkung seueur pikeun tantangan anu langkung ageung.

    Béda sareng kaseueuran sanep militér pikeun latihan anu ngocorkeun keusik, kantong pangisi nganggo liner jero anu disegel dobel kalayan pengikat hook-n-loop anu kuat pikeun kontainer anu teu cocog. Ritsleting YKK dina cangkang luar mastikeun sadaya eusi tetep dina tempatna.

    Spésifikasi:
    1. Warna: hideung, beureum, tentara héjo, biru, konéng, coklat, camo lampu, camo poék.
    2. Bahan: 1050D Cordura, 100% nilon. YKK seleting
    3. Dimensi: 30kg-62 * 24cm
    50kg-70 * 29cm
    4. Ukuran Custom: 30/40/60/80/120/200 / 220LB atanapi ukuran kg
    5. Kantong ngeusian misah.
    6. Tutup Ritsleting sareng Kait-na-Loop
    7. (Bahan Eusian Teu Kalebet)
    8. Logo khusus pikeun qty naon waé, sapertos 1pc henteu kunanaon.
    9. ngalakukeun percetakan logo, logo sulaman, logo jahit.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali