Rompi taktis

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Taktis laser-cut pelat pelat pelat didamel tina 600D oxford BA. Tahan banting sareng nyaman, kakuatan tarik anu langkung kuat sareng tahan kaénanan. Plate Carrier Vest didesain unik pikeun masihan anu nganggo kisaran gerak kalayan raos enteng sareng napas anu optimal. Beda sareng sababaraha rompé anu ditimbang atanapi jaket flak di industri, Taktis Beurat Rompi tiasa nyepeng pelat balistik sedeng sareng ageung-payun sareng tukang-tanpa kaétang anu ketat. Bantalan taktak yoke ngirangan gesekan, pita puluhan anu tiasa diatur ningkatkeun stabilitas, sareng saluran aliran hawa anu inovatif sareng aerospace bolong mastikeun kanyamanan anu mantep. Rompi taktis gancang dihurungkeun / dipareuman kalayan ukuran anu tiasa diatur, tali taktak tiasa disaluyukeun, sareng cangkéng ogé tiasa disaluyukeun. Rompi latihan seueur dianggo dina latihan paintball airsoft, seuneu darat liar, salamet, milarian, nyalametkeun, CS, kémping, moro, gim sareng kagiatan outdoor anu sanés.

Plate Carrier Vest beuratna sakitar 1,48kg nyalira, sareng tiasa dipesen salaku bagian tina paket sareng sakumpulan pelat anu cocog — kalebet pilihan anjeun tina Pelat Vest asli: 3.75lb, 5.75lb, 8.75lb, atanapi anjeun tiasa milih piring beurat anjeun pikeun dibungkus. Sadaya rompi beurat dibarengan ku pakakas awét, platform wéb mikro-loop laser-cut, sareng cecekelan sered diperpanjang sareng sistem pelepasan gancang.

Dipiceun bantalan taktak empuk anti dieunakeun nganggo pancing sareng panduan loop. Lapisan interior bolong padded anu berkualitas tinggi ngamungkinkeun tali taktak anti-slip pikeun nyayogikeun anjeun kanyamanan maksimal.

Spésifikasi:
1. Plate carrier plate didamel tina 600D oxford BA.
2. Warna: biru laut, hideung, hejo, samak, tipon, CP hideung, tropis multicam, kulawu, CP
3. Beurat Vest nyaéta sakitar 1,48 pikeun nyalira.
4.Can pek piring laser-cut normal: 3.75lb, 5.75lb, 8.75lb
5. Naha logo karét pikeun naon waé.
6. Paket: 1pc / kantong plastik, 10 pcs / karton: 62 * 55 * 30cm


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali