Kantong keusik warna-warni

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Kantong keusik Strongman mangrupikeun kantong keusik anu énggal sareng populér pisan dina latihan gim.
Anjeun tiasa ngagunakeunana pikeun ngalaksanakeun, ngalaksanakeun latihan tugas beurat, sanés bal atanapi batu beurat. Kantong keusik anu kuat ieu tiasa dibabawa, anjeun tiasa ngalatih di mana waé waé, sapertos di bumi, sisi laut, taman, kebon sareng sajabina. Anjeun tiasa ngeusian keusik, meupeuskeun batu, sisikian .... kanggo nyaluyukeun beurat.
Unggal kantong pasir anu kuat sareng lapisan, didamel tina bahan nilon 100%, 1050D Cordura, YKK ZIPPER, utas anu kuat nganggo 3 jahitan. Eusian kantong nganggo velcro dobel pikeun nyingkahan ragrag keusik nalika latihan. Kami ogé ngaput gagang leutik dina bukaan, anjeun tiasa muka corong gancang sareng gampang. Ritsleting YKK dina lawang cangkang ngajantenkeun kantong pasir langkung kuat sareng henteu tiasa peupeus nalika nganggo, éta ngajantenkeun jaminan kantong pasir anu langkung lami tibatan kantong pasir normal.
Garansi kantong pasir anu kuat: Naon waé anu bakal anjeun ngeusian kana kantong? Dimana anjeun bakal latihan nganggo kantong? Kumaha carana ngalatih nganggo kantong? Aranjeunna bakal mangaruhan garansi kantong pasir anu kuat. Kami nyarankeun palatih ngalatih lantai karét, lantai nganggo pasir anu lemes ...., éta tiasa ngajantenkeun jaminan langkung lami. Bahan kantong pasir anu kuat nyaéta lawon, langkung saé milih keusik lemes sareng langkung ngalir atanapi keusik beusi kanggo dieusian. upami ngeusian barang anu sesah, sapertos batu heuras, bola beusi ... kantong keusik anu kuat bakal rusak.
Sakumaha digunakeun dina kompetisi USS / resmi Strongman / Ultimate Strongman / Giants Live kompetisi.
Spésifikasi:
1. Warna: hideung, beureum, tentara héjo, biru, konéng, coklat, camo lampu, camo poék.
2. Bahan: 1050D Cordura, 100% nilon. YKK seleting
3. Dimensi: 41 diameter atanapi 16 "
4. Ukuran Custom: 20kg-200kg, 50lb-400lb
Kantong 5.Filler kalayan bubuka corong
6.Will kapal kosong tanpa ngeusian.
7. Logo khusus pikeun 1pc qty.
8. Logo percetakan, logo sulaman sayogi


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali